Mrt

OKULUMUZDA KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ DİLEK HÜNERLİ VE EMRAH TEMEL REHBERLİĞİNDE, KORİDORLAR İLE SINIF İÇİ PANOLARDA DERSLERDE YAPILAN ÇALIŞMALARIN SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

Okulumuz mescit ve koridorlarına KTS etkinlikleri kapsamında hat sanatı kullanılarak değerler eğitimini destekleyen duvar yazıları ile hadisler yazıldı.

Kas

Aramızdan ayrılışının 84.yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

Haz

Din Öğretimi KTS faaliyetleri, Genç Kâşifler müze ile yerinde eğitim ve Kadim Şehirler Mukaddes Mekânlar etkinlik uygulama kılavuzları doğrultusunda okulumuz bölgesinde yer alan dini, tarihi mekânlar ziyaret edildi. Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Emrah Temel rehberliğinde düzenlenen ziyaret sonrasında öğrencilerimizden gezi yazısı oluşturmaları istenmiş ve yazılar okul panosunda sergilenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrecilerimize teşekkür ederiz.

May

OKULUMUZDA MESLEKİ REHBERLİK ÇALIŞMALARI DOĞRULTUSUNDA DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ DİLEK HÜNERLİ TARAFINCA, TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK LİSE TANITIMLARI VE ALAN BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI  YÜRÜTÜLDÜ. AYRICA LİSE TANITIMLARININ YER ALDIĞI GÖRSEL PANO HAZIRLANARAK OKUL KORİDORLARINDA SERGİLENDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİME TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZDA DİN ÖĞRETİMİ KTS FAALİYETLERİ ÖĞRETMENLER VE EĞİTİM YÖNETİCİLERİ ALANI KAPSAMINDA OKUL MÜDÜR YARDIMCISI RECEP İÇÖZLÜ TARAFINCA "PROTOKOL VE RESMİ YAZIŞMA KURALLARI" SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

May

OKULUMUZDA KTS FAALİYETLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERDE SEVGİ, SAYGI VE VEFA DUYGULARINI GELİŞTİRMEK AMACIYLA SUNGUR CAMİİ İMAMININ KATILIMIYLA "İNANÇ, AHLAK VE HOŞGÖRÜ SEMİNERİ" DÜZENLENDİ.

Nis

TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI  KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN YIL BOYUNCA HAZIRLANAN 24 PROJE OKULUMUZ BAHÇESİNDE SERGİLENDİ.

Mrt

OKULUMUZDA DİN ÖĞRETİMİ KTS FAALİYETLERİ KAPSAMINDA 40 KAVRAM, 40 HADİS ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ EMRAH TEMEL REHBERLİĞİNDE 40 KAVRAM, 40 AYET VE  40 HADİS KARTLARI ÖĞRENCİLER TARAFINCA EZBERLENMİŞ, YARIŞMALAR DÜZENLENMİŞTİR.

Ock

OKUL KÜTÜPHANEMİZ YENİLENEREK ŞIK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRILDI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Öğrencilerimizin öğrendikleri yabancı dilleri okul koridorlarına özlü sözler şeklinde yazarak farkındalık oluşturmayı hedefleyen okulumuz İngilizce ve Arapça öğretmenlerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda KTS faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizin düşünce dünyasını zenginleştirme, Türkçeyi doğru ve etkin bir şekilde kullanma becerilerine katkı sunma amacıyla "Tartışarak Anlaşıyoruz" münazara etkinliğini gerçekleştirdik. Öğrenci gruplarına rehberlik eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emrah Temel'e ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda KTS faaliyetleri kapsamında Okul Müdürümüz Mesut BUTTANRI tarafından, tüm öğretmenlerimize yönelik "Çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları" konulu seminer düzenlendi.

Kas

Okulumuz öğretmenler odası yenilendi. Öğretmenler odamızın dolap ve masası yenilenerek şık bir görünüm kazandırıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.