Haz

Okulumuzda KTS Etkinlikleri kapsamında okulumuz Müdür Yardımcısı Abdurrahim TUNÇ rehberliğinde Hz.Muhammed'in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu makale taraması yapılarak istişare edildi.

Haz

Okulumuzda Din Kültürü Öğretmeni Emrah TEMEL rehberliğinde öğrencilerin bilgi ve kazanımlara sahip olma düzeyini belirleme amaçlı meslek dersleri kazanım testi uygulandı.

Haz

Okulumuzda Din Kültürü Öğretmeni Emrah TEMEL rehberliğinde 8.sınıf öğrencilerine yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zaman kullanımı, sınav kaygısı ve LGS sınav sistemi konularında seminer düzenlendi.

May

OKULUMUZ MÜDÜR YARDIMCISI ROJDA SERİN TARAFINDAN ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK "ÖĞRENCİYİ TANIMA TEKNİKLERİ" KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ.

May

OKULUMUZ PANO VE KORİDORLARINDA GÜNÜMÜZ ŞAİR VE YAZARLARIMIZIN HAYATI VE ESERLERİ SERGİLENDİ.

May

OKULUMUZDA DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ EMRAH TEMEL TARAFINDAN KUR'AN-I KERİM'İN ANA KONULARI VE MUHTEVASINA YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENDİ.

May

OKULUMUZDA 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNE DÖNÜK OLARAK İMAM HATİP OKULLARININ SUNDUĞU İMKANLARI, MEZUNLARININ BAŞARILARINI İÇEREN BİLGİLENDİRİCİ AFİŞ VE TANITIM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

May

OKULUMUZDA DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ DİLEK HÜNERLİ VE EMRAH TEMEL REHBERLİĞİNDE HAFTANIN AYET VE HADİSİ PANOSU OLUŞTURULDU.

Nis

OKULUMUZDA KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA "ÇİÇEK AÇSIN" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. ÖĞRENCİLER YETİŞTİRDİKLERİ ÇİÇEKLERİ BİRBİRLERİNE HEDİYE ETTİLER.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

OKULUMUZDA KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ EMRAH TEMEL REHBERLİĞİNDE "HAYIRDA YARIŞANLAR ETKİNLİĞİ" DÜZENLENDİ. ETKİNLİK ÇERÇEVESİNDE AKRAN ÇOCUKLAR ARASINDAKİ İLETİŞİM KUVVETLENDİRİLEREK İYİLİK KAVRAMI TEMELİNDE ÇALIŞMALAR YAPILDI.

Nis

OKULUMUZ MÜDÜR YARDIMCISI ROJDA SERİN TARAFINDAN 7.SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE VELİLERE YÖNELİK LGS'YE HAZIRLIK PROGRAMI KONUSUNDA SEMİNER DÜZENLENDİ. LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK GELİŞİM VE KARİYER PLANLAMASI KONUSUNDA BİLGİLENDİRİCİ SUNUMLAR İÇEREN "LGS'YE HAZIRLIK PROGRAMI" PANOSU OLUŞTURULDU.

Nis

17 Ekim 1951 yılında yeniden açılan İmam Hatip Okullarının açılışı, dünü, bugünü ve geleceği konusunda farkındalık oluşturulması, okulların kuruluşunda emeği geçen gönüllülerin ve hayırseverlerin anılması, imam hatip okullarında okul kültürünün yaşatılması ve okula aidiyet duygusunun kazandırılmasına katkı sağlaması amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri planlanmıştır.

Okulumuzda İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü kapsamında "Okuyan 7'ler Kitap Okuma Etkinliği" ile öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştirmelerine olanak sağlandı.

İmam hatip okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda "İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri" panosu sergilendi.

Mrt

OKULUMUZDA KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ HASAN YILDIZ TARAFINCA GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ.

Mrt

OKULUMUZDA 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DENEME SINAVI UYGULANDI. SINAV SONRASI DEĞERLENDİRME YAPILARAK SONUÇLAR ÖĞRENCİ VE VELİLERE BİLDİRİLDİ.